Franca

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko

Sipërfaqja:547,030km2 60.4milionë banorë kryeqyteti Parisi me 8.8 milionë banorë -Koordinatat 46 00V,2 00L -545,630km2-është tokë -1,400km2-është ujë -3,427km-është vija bregdetare -Dallojm tri lloje klimash ajo:oqeanike(në perëndim),mesdhetare(në jug),kontinentale(në qendër dhe në lindje).