Gjuhëtari i ri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko

Gjuhëtari i ri është garë e organizuar nga Shoqata "Gjuhëtari i ri" për nxënësit e klasave VI, VII dhe IX.

Kjo garë zhvillohet nën urganizimin e shoqatës " Gjuhëtari i ri ", nën udhëheqjen e Prof. Dr. Isa Bajqinca, nga nivel shkolle, komune, republike dhe mbarë kombëtare.