Lista e kanaleve televizive

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
(Përcjellë nga Lista e stacioneve televiziv)
Shko te: navigacion, kërko

Lista e kanaleve televizive përmban Televizionet në mbarë botën.

Përmbajtja

Me program te plotë dhe argëtues[redakto | redakto tekstin burimor]

  • TV5 Monde – Program i përbashkët i transmetuesve të gjuhës franceze(Franca, Kanada, Belgien, Zvicra), që më 1983 në transmetim
  • BBC Entertainment – englischsprachiger Fernsehsender der BBC
  • BVN – niederländischsprachiges Auslandsfernsehen (Niederlande, Belgien)
  • Kanal Avrupa – ein europaweites Vollprogramm in türkischer Sprache. Der Sendeort ist Duisburg.
  • CCTV-4 – chinesischer Fernsehsender auf Mandarin, der Nachrichten und Unterhaltung bietet
  • CCTV-9 – chinesischer Fernsehsender auf Englisch, der Nachrichten und Unterhaltung bietet
  • Arirang TV – koreanisches Auslandsfernsehen mit Sendungen auf Englisch, Koreanisch und Spanisch + jeweilige Untertitel
  • TV Polonia – polnischer Auslandssender
  • iTVN – polnischer Auslandssender (Bezahlfernsehen)
  • Polsat 2 – polnischer Auslandssender
  • RTVi – russischer Auslandssender (Bezahlfernsehen)

Lajme[redakto | redakto tekstin burimor]

Sport[redakto | redakto tekstin burimor]

Modë[redakto | redakto tekstin burimor]

Transmetues fetar[redakto | redakto tekstin burimor]

Transemtues për homo[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Pink TV – Vollprogramm mit Diskussionsrunden, Spielfilmen, Serien und Pornos (Cadinot u. Ä.), Französisch, aber auch Englisch und gelegentlich Deutsch mit Untertiteln
  • OUTtv – kanadisches TV-Programm (Früher: PrideVision TV 2001-2004 und HARD on PrideVision 2004–2005)
  • Gay.TV – italienisches Programm, Musik, Shows, Spielfilme in italienischer, englischer, deutscher, japanischer und französischer Sprache (mit italienischen Untertiteln)
  • LOGO – US-amerikanischer Sender für LGBT-Publikum
  • TIMM – deutscher Sender für LGBT-Publikum
  • MundoPink – spanischer Sender für LGBT-Publikum
  • GAYtv – britischer Abo-Sender für schwules Publikum

Programe kombëtare TV (renditur sipas vendeve)[redakto | redakto tekstin burimor]

Afghanistani[redakto | redakto tekstin burimor]


Algjeria[redakto | redakto tekstin burimor]

Andorra[redakto | redakto tekstin burimor]

Angola[redakto | redakto tekstin burimor]

Argjentina[redakto | redakto tekstin burimor]

Aserbaixhani[redakto | redakto tekstin burimor]

Äthiopien[redakto | redakto tekstin burimor]

Australia[redakto | redakto tekstin burimor]

Bangladeshi[redakto | redakto tekstin burimor]

Belgjika[redakto | redakto tekstin burimor]

Niederländisch
Französisch
Deutsch

Bolivia[redakto | redakto tekstin burimor]

Bosnja[redakto | redakto tekstin burimor]

Brazili[redakto | redakto tekstin burimor]

  • AASP TV
  • AgroCanal
  • AgroMix
  • Animax Brasil
  • Aperipê TV
  • AprovaSat
    • AprovaSat 1
    • AprovaSat 2
    • AprovaSat 3
    • AprovaSat 4
    • AprovaSat 5
    • AprovaSat 6
    • AprovaSat 7
  • Band Barra Mansa
  • Band News
  • Band Nordeste
  • Bloomberg Television
  • Boa Vontade TV
  • Boas Novas TV Local
  • Boas Novas TV Satélite
  • Canal do Assinante
  • Canal do Boi
  • Canal do Cliente
  • Canal Executivo
  • Canal Futura
  • Canal Minas Saúde
  • Canal Rural
  • Carat TV
  • CETI Educaçao à Distância
  • CETI Rio Grande do Sul
  • CineBrasil TV
  • CNT
  • Conexão MS
  • Curso Pastoral Telepresencial
  • Dimensão
  • EADCON
    • EADCON 1
    • EADCON 2
    • EADCON 3
    • EADCON 4
    • EADCON 5
    • EADCON 6
    • EADCON 7
  • Edupol
    • Edupol 1
    • Edupol 2
    • Edupol 3
  • Edusat
    • Edusat 1
    • Edusat 2
    • Edusat 3
  • Escola Satélite
  • Esporte Interativo
  • FGV
  • IIGD
  • Internacia Televido
  • Instituto Embratel
  • ITDE
  • Jockey Club Brasileiro
  • Jockey Club de São Paulo
  • Jóias Vip
  • LFG Canal 15
  • LFG Canal 8
  • LFG Canal 9
  • Liv Brasil
  • ManagemenTV Brasil
  • Marcato
    • Marcato 1
    • Marcato 2
    • Marcato 3
    • Marcato 4
    • Marcato 5
  • Medalão Persa
    • Medalhão Persa 1
    • Medalhão Persa 2
  • Mil e Uma Noites
  • Mix TV
  • Mosaico Cine Sky
  • Multi TV
  • NBR
  • NovoCanal
  • Onne TV
  • Play TV
  • Ponto Jus
  • Praetorium Sat Canal
    • Praetorium Sat Canal 1
    • Praetorium Sat Canal 2
    • Praetorium Sat Canal 3
    • Praetorium Sat Canal 4
    • Praetorium Sat Canal 5
    • Praetorium Sat Canal 6
    • Praetorium Sat Canal 7
  • Race TV
  • RBA Sat
  • RBT International
  • Record Campinas
  • Record de Belém
  • Record Franca e Ribeirão Preto
  • Record Goiânia
  • Record Internacional Europa
  • Record Internacional USA-Canadá
  • Record Mato Grosso do Sul
  • Record Minas Gerais
  • Record Nacional
  • Record News
  • Record Paulista
  • Record Rio
  • Record Rio Preto
  • Record São José
  • Record São Paulo
  • Rede 21
  • Rede Antena 10
  • Rede Bandeirantes Bahia
  • Rede Bandeirantes International
  • Rede Bandeirantes Minas Gerais
  • Rede Bandeirantes Nacional
  • Rede Bandeirantes Presidente Prudente
  • Rede Bandeirantes São Paulo
  • Rede Bandeirantes Triângulo
  • Rede Brasil de TV
  • Rede Brasileira de Integração
  • Rede Estação
  • Rede Família
  • Rede Globo
  • Rede Gênesis
  • Rede Internacional de TV
  • Rede Massa TV Tibagi
  • Rede Minas
  • Rede Mundial de TV
  • Rede Nazaré de Comunicação
  • Rede NGT
  • Rede Record
  • Rede Super
  • Rede TV!
  • Rede Vida
  • Rede VTV
  • Rede VTV Goiânia
  • RIT Notícias
  • SBT Nacional
    • SBT Nova Friburgo
    • SBT Pará
  • Shop Tour Cachoeira
  • Shop Tour Rede Nacional
  • Shoptime
  • Sim TV
  • SOS Espiritual
  • Terra Viva
  • Trans TV Brasil
  • Tupi TV
  • TV A Crítica
  • TV AL
  • TV Alagoas
  • TV Aldeia
  • TV ALERJ
  • TV Alterosa Juiz de Fora
  • TV Alterosa Montes Claros
  • TV Antares
  • TV Aparecida
  • TV Aratu
  • TV Assembléia Gaúcha
  • TV Assembléia Minas Gerais
  • TV Assembléia Piauí
  • TV Assembléia Rio Grande do Norte
  • TV Assembléia São Paulo
  • TV Banco do Brasil
  • TV Band Vale
  • TV Brasil
    • TV Brasil Central
    • TV Brasil Internacional
  • TV Campo Grande
  • TV Candelária
  • TV Canção Nova Internacional
  • TV Canção Nova Rede
  • TV Canção Nova Vale
  • TV Capixaba
  • TV CBED
    • TV CBED 1
    • TV CBED 2
  • TV Ceará
  • TV Cei
  • TV Cidade
    • TV Cidade Fortaleza
    • TV Cidade Verde Piauí
    • TV Cidade Verde Teresina
  • TV Clube
  • TV Cultura Nacional
  • TV Câmara
  • TV Escola
  • TV Estácio
    • TV Estácio 1
    • TV Estácio 2
    • TV Estácio 3
    • TV Estácio 4
  • TV Farma
  • TV Gazeta
  • TV Gazeta Canal 10
  • TV Goiânia
  • TV Guaíba
  • TV Horizonte
  • TV Imaculada Conceição
  • TV Itapoan
  • TV Itararé
  • TV Jangadeiro
  • TV Jornal
  • TV Justiça
  • TV Lance
  • TV Leste
  • TV Meio Norte
  • TV Miramar
  • TV Mulher & Mãe
  • TV Mundial
  • TV Mundo Maior
  • TV Novo Tempo
  • TV Nuevo Tiempo NSS 806 40.5°W Hemi 39-40.5 DVB
  • TV Pajuçara
  • TV Palmas
  • TV Pampa Carazinho
  • TV Pampa Santa Maria
  • TV Paranaiba
  • TV Paraná Educativa
  • TV Pernambuco
  • TV Polishop
  • TV Ponta Negra
  • TV Residência
  • TV Roraima
  • TV Senado
  • TV Serra Dourada
  • TV Shopping Brasil
  • TV Sinal
  • TV Sul Bahia
  • TV Supren
  • TV Século 21
  • TV Tambaú
  • TV Tarobá
  • TV Tribuna
  • TV Tropical
  • TV União Fortaleza
  • TV União Natal
  • TV Verdade
  • TVBV
  • TVE
  • TVE Bahia
  • TVE Regional MS
  • Ulbra TV
  • Unisa
    • Unisa 1
    • Unisa 2
    • Unisa 3
    • Unisa 4
    • Unisa 5
    • Unisa 6
    • Unisa 7
  • Universidade do Estado do Amazonas
  • UNYCA
    • UNYCA 1
    • UNYCA 2
  • Wal-Mart TV
  • Warner Channel Brasil
  • WooHoo

Britania e Madhe[redakto | redakto tekstin burimor]

BBC
ITV
  • ITV1 (sowie ITV HD)
  • ITV2 (sowie ITV2+1)
  • ITV3 (sowie ITV3+1)
  • ITV4 (sowie ITV4+1)
  • Men & Motors
Channel 4
  • Channel 4 (sowie Channel 4+1, sowie Channel 4 HD)
  • E4 (sowie E4+1)
  • More4 (sowie More+1)
  • Film4 (sowie Film 4+1)
  • 4Music
Five
  • Five
  • Fiver (sowie Fiver+1)
  • Five USA (sowie Five USA+1)
S4C
  • S4C
  • S4C2
BSkyB
  • Sky One
  • Sky Two
  • Sky Three
  • Sky Real Lives
  • Sky Real Lives 2
  • Sky Travel
  • Sky Arts
  • Sky Movies Premiere
  • Sky Movies Premiere+1
  • Sky Movies Comedy
  • Sky Movies Action & Thriller
  • Sky Movies Family
  • Sky Movies Drama
  • Sky Movies Classics
  • Sky Movies Sci-Fi & Horror
  • Sky Movies Modern Greats
  • Sky Movies Indie
  • Sky Movies HD1
  • Sky Movies HD2
  • Sky Sports 1
  • Sky Sports 2
  • Sky Sports 3
  • Sky Sports Xtra
  • Sky Sports News
  • Sky News
  • Sky Box Office
  • Sky Vegas
UKTV
  • Dave
  • G.O.L.D.
  • Alibi
  • UKTV Style
  • UKTV Gardens
  • UKTV Food
  • Eden
  • Blighty
  • Yesterday
MTV
Musiksender
  • Scuzz
  • Bliss
  • Flaunt
  • Chartshow TV
  • Flava
  • Fizz
  • Channel U
  • Rockworld TV
  • NME TV
  • Bubble Hits
  • O Music TV
  • Clubland TV
  • The Vault
  • Kerrang! TV
  • Q TV
  • Magic TV
  • The Box
  • The Hits
  • Smash Hits TV
  • Kiss TV
  • Music Box
Kindersender


Bulgaria[redakto | redakto tekstin burimor]

Burkina Faso[redakto | redakto tekstin burimor]

Chile[redakto | redakto tekstin burimor]

China, Republik[redakto | redakto tekstin burimor]

China, Volksrepublik[redakto | redakto tekstin burimor]

  • CCTV – Staatsfernsehen
  • PCNE – chinesischer Privatsender
  • TVBSkantonesischer Unterhaltungssender mit Ursprung aus Hongkong (Bezahlfernsehen)

Dänemark[redakto | redakto tekstin burimor]


Estland[redakto | redakto tekstin burimor]

Färöer[redakto | redakto tekstin burimor]

Daneben werden die dänischen Sender DR1, DR2, TV3, Kanal 4 und Kanal 5 eingespeist.

Finnland[redakto | redakto tekstin burimor]

Frankreich[redakto | redakto tekstin burimor]

TNT
SAT

Französisch-Polynesien[redakto | redakto tekstin burimor]

Georgien[redakto | redakto tekstin burimor]

Gibraltar[redakto | redakto tekstin burimor]

Gjermania[redakto | redakto tekstin burimor]

  • ARD
  • PRO 7
  • RTL
  • RTL2
  • SAT1
  • VOX
  • ZDF
  • TIMM


Greqia[redakto | redakto tekstin burimor]

Grönland[redakto | redakto tekstin burimor]

Guatemala[redakto | redakto tekstin burimor]

India[redakto | redakto tekstin burimor]

  • 9X
    • 9X UK
    • 9XM
  • Aakaash Bangla
  • Aastha TV
    • Aastha Bhajan
    • Aastha International
  • Adithya TV
  • Amrita TV Middle East
  • Angel TV
  • Anna University Distance Education
  • Aseervatham TV
  • Asianet
    • Asianet News
    • Asianet Plus
    • Asianet Sitara
    • Asianet Suvarna
    • Asianet Suvarna News
  • ATV
  • Azad News
  • B4U
    • B4U Movies India
    • B4U Movies UAE
    • B4U Movies UK
    • B4U Music India
    • B4U Music UK
  • Bhakti TV
  • Bhojpuria Magik
  • Care World TV
  • Channel 10
  • Chardikla Time TV
  • Chintu TV
  • Chutti TV
  • CNEB
  • DD
    • DD Bangla
    • DD Bharati
    • DD Bihar
    • DD Chandana
    • DD Chandigarh
    • DD Dehradun
    • DD Gujarati
    • DD Himachal Pradesh
    • DD Hissar
    • DD India
    • DD Jaipur
    • DD Jammu
    • DD Kashir
    • DD Madhya Pradesh
    • DD Malayalam
    • DD Mizoram
    • DD National
    • DD News
    • DD North-East
    • DD Oriya
    • DD Podhigai
    • DD Port Blair
    • DD Punjab
    • DD Raipur
    • DD Ranchi
    • DD Sahyadri
    • DD Saptagiri
    • DD Sports
    • DD Technology
    • DD Tripura
    • DD Urdu
    • DD Uttar Pradesh
  • DE TV
  • Dish 999 Active
  • Divine TV
  • Divya TV
  • E 24
  • Enterr 10
  • ETC
    • ETC Channel Punjabi
  • ETV Urdu
  • Fashion TV India AsiaSat 4 C DVB
  • FETV
  • Filmy
  • Focus
  • Fortune Media
  • Gemini Cable Vision
  • Gyandarshan
    • Gyandarshan 2
  • Hamar TV
  • HMTV
  • Home Shop 18
  • HY TV
  • IBN Lokmat
  • Imayam TV
  • India TV
  • Indiavision
  • INews
  • Isai Aruvi
  • Jaihind TV
  • Jain TV
  • Jan Sandesh TV
  • Jaya Max
  • Jaya Plus
  • Jaya TV
  • Jeevan TV
  • Josh TV
  • Kairali Channel
    • Kairali People
    • Kairali We
  • Kalaignar TV
    • Kalaignar TV UK
  • Kamyab TV
  • Kasthuri TV
  • Khoj India
  • Kiran TV
  • Kolkata TV
  • KTV
    • KTV Europe
  • Kushi TV
  • Lemon
  • Live India
  • Lok Sabha TV
  • Mahaa TV
  • Mahuaa TV
    • Mahuaa News
  • Makkal TV
  • Mana TV Channel
    • Mana TV Channel 1
    • Mana TV Channel 2
    • Mana TV Channel 3
    • Mana TV Channel 4
    • Mana TV Channel 5
  • Manorama News
    • Manorama News Calicut
    • Manorama News Cochin
    • Manorama News International
    • Manorama News Trivandrum
  • Manoranjan TV
  • Mega TV
  • Mh 1
    • Mh 1 Music
    • Mh 1 News
    • Mh 1 Shraddha Channel
  • Mi Marathi
  • Moon TV
  • MP Satcom Centre Distance Learning Channel
  • Music India
  • Naxatra News
  • NDTV Arabia
  • NDTV Imagine
  • NE Bangla
  • NE Hi Fi
  • NE TV
  • News 9
  • News Live
  • News One
  • NTV
  • Orissa State Distance Learning
  • Orissa TV
  • P7 News
  • Peace TV
    • Peace TV English
    • Peace TV Middle East
    • Peace TV UK
    • Peace TV Urdu
  • Power Vision TV
  • Pragya TV
  • Prime TV
  • PTC
    • PTC Chakde
    • PTC News
    • PTC Punjabi
  • Punjab Today
  • Punjjabi TV
  • R Plus
  • Rainbow
  • Raj
    • Raj Musix
    • Raj Musix Kanada
    • Raj News 24x7
  • Rajya Sabha TV
  • Remote Sensing and Communication Centre Gujarat
  • RTV
  • S1
  • SAC Mysore Distance Learning Channel
  • Sadhna
    • Sadhna News Bihar
    • Sadhna News Madya Pradesh
    • Sadhna TV
  • Sahara
    • Sahara One
    • Sahara Samay Bihar
    • Sahara Samay Madhya Pradesh
    • Sahara Samay Mumbai
    • Sahara Samay National
    • Sahara Samay NCR
    • Sahara Samay Uttar Pradesh
  • Sakshi TV
  • Sangeet
    • Sangeet Bangla
    • Sangeet Bhojpuri
  • Sanskar TV
  • Satsang TV
  • Seithigal
  • Shakti TV
  • Silver Screen
  • Sirippoli
  • Space TV
  • SpaceToon Kids TV
  • Sri Sankara
  • SS Music
  • Standard World
  • Star
    • Star Jalsha
    • Star Majha
    • Star Utsav
  • STV Haryana News
  • Subhavaartha TV
  • Sudarshan TV
  • Sun Music
  • Sun TV
  • Surya TV
  • SVBC
  • Tamilan TV
  • Tara Muzik
  • Total TV
  • TV 1
  • TV 100 Himalaya
  • TV 24
  • TV 5
  • TV 9 Gujarat
  • TV 9 Kannada
  • TV 9 Mumbai
  • TV 9 Telugu
  • TV 99
  • TV Southasia
  • Udaya 2
  • Ushe TV
  • Vanitha TV
  • Vasanth TV
  • ViCTERS
  • Vidya Vahini
  • VOI
    • VOI Madya Pradesh
    • VOI National
    • VOI Punjabi
    • VOI Rajasthan
    • VOI Uttar Pradesh
  • Voice of India
  • VTU
  • Vyas TV
  • Win TV
  • Yes Indiavision
  • Yo Muzik
  • Zee
    • Zee 24 Ghantalu
    • Zee 24 Ghante Chhattisgarh'
    • Zee 24 Taas
    • Zee Aflam
    • Zee Akash 24
    • Zee Jagran
    • Zee Muzic Asia
    • Zee Muzic UK
    • Zee News Uttar Pradesh
    • Zee Smile
    • Zee Tamizh

Indonesien[redakto | redakto tekstin burimor]

National
Lokal

Irak[redakto | redakto tekstin burimor]

Iran[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Aflak TV
  • Alalam News Channel
  • Alkawthar TV
  • Alkawthar TV
  • Azarbayjan-e Gharbi TV
  • Boushehr TV
  • Dena TV
  • Fars TV
  • Golestan TV
  • Guilan TV
  • Hamedan TV
  • Hamoon TV
  • Ilam TV
  • EBC.1 Television
  • IRIB
    • IRIB 1
    • IRIB 2
    • IRIB 3
    • IRIB 4
    • IRIB 5
    • IRINN
  • Isfahan TV
  • Zanjan TV
  • Kerman TV
  • Jaam e Jam
    • Jame-Jam TV Network 1
    • Jame-Jam TV Network 2
    • Jame-Jam TV Network 3
  • Kermanshah TV
  • Khalij-e Fars TV
  • Khorasan TV
  • Khozestan TV
  • Kordestan TV
  • Shabake Khabar
  • Markazi TV
  • Mazandaran TV
  • Press TV
  • Qazvin TV
  • Qom TV
  • Quran TV
  • Saamen TV
  • Sabalan TV
  • Sahand TV
  • Sahar 1
  • Sahar 2
  • Zanjan TV

Irland (Republik)[redakto | redakto tekstin burimor]

Island[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Ríkisútvarpið (RÚV) – staatliches Fernsehprogramm
  • Stöð 2 – größter isländischer Privatsender. Er wird als Bezahlfernsehsender betrieben. Ca. 95 % haben theoretisch die Möglichkeit, Stöd 2 zu sehen. Zwischen 65–70 % haben ein Abonnement.
  • Sýn – wird ebenfalls als Bezahlfernsehen vermarktet. Syn hat seinen Programmschwerpunkt im Sport.
  • Skjar Einn – Privatsender, betrieben von Síminn (Telekom) – Free-TV
  • Popp Tivi – Musiksender auf Island – Free-TV
  • TV One

Israel[redakto | redakto tekstin burimor]

Italien[redakto | redakto tekstin burimor]

Radiotelevisione Italiana (Rai)
Mediaset
  • Rete 4
  • Canale 5
  • Italia 1
  • IRIS
  • La5
  • Medishopping
  • Mediaset Plus
  • Mediaset Premium (Pay-TV über DVB-T]
    • Premium Cinema
    • Premium Cinema Emotion
    • Premium Cinema Energy
    • Joi
    • Joi +1
    • Mya
    • Mya +1
    • Hiro
    • Premium Moto GP
    • Premium Extra 1
    • Premium Extra 2
    • Premium Calcio
    • Premium Preview
    • Premium Menu
Telecom Italia
Gruppo Editoriale L'Espresso
  • All Music (Sendebetrieb eingestellt am 18. Oktober 2009)
  • DeeJay TV (ersetzt All Music)
Gruppo Europa 7
Andere Sender
  • Boing (Kinderkanal)
  • Class TV
  • K2 (Fernsehen) (Kinderkanal)
  • RTL 102.5 (Musik)
  • BBC auf Englisch (über DVB-T italienweit empfangbar)
  • 7 Gold
  • Telepace
  • Canale Italia
  • Tv2000
  • TCA
SKY Italia
  • SKY Cinema 1
  • SKY Cinema +1
  • SKY Cinema +24
  • SKY Cinema Family
  • SKY Cinema Hits
  • SKY Cinema Max
  • SKY Cinema Max +1
  • SKY Cinema Italia
  • SKY Cinema Classics
  • SKY Uno
  • SKY Uno +1
  • SKY TG 24
  • SKY Meteo 24
  • SKY Sport 1
  • SKY Sport 2
  • SKY Sport 3
  • SKY Sport Extra
  • SKY SuperCalcio
  • SKY Calcio
  • SKY PrimaFila
Sender, die zusätzlich in der Region Trentino-Südtirol digital via DVB-T empfangbar sind
  • ORF eins (Österreichisches öffentlich-rechtliches Fernsehen)
  • ORF 2 (siehe oben)
  • ORF eins HD (siehe oben)
  • ORF 2 HD (siehe oben)
  • ARD (Deutsches öffentlich-rechtliches Fernsehen)
  • ZDF (siehe oben)
  • KiKa (siehe oben)
  • BR (siehe oben)
  • ZDF HD (siehe oben)
  • 3sat (siehe oben)
  • arte (siehe oben)
  • SF1 (Schweizer öffentlich-rechtliches Fernsehen)
  • SF2 (siehe oben)
  • RSI La 1 (siehe oben)

Japan[redakto | redakto tekstin burimor]

Kanada[redakto | redakto tekstin burimor]

Englisch
Französisch

Kap Verde[redakto | redakto tekstin burimor]

Kasachstan[redakto | redakto tekstin burimor]

Katari[redakto | redakto tekstin burimor]

Kosova[redakto | redakto tekstin burimor]

  • RTK (Prishtine / Pristina)
  • RTV 21 (Prishtine / Pristina)
  • KTV (Prishtine / Pristina)
  • KLAN KOSOVA (Prishtine / Pristina)
Andere Privatsender
  • TV MITROVICA (Mitrovica)
  • TV MOST (Mitrovica)
  • TV BESA (Prizren)
  • TV OPINION (Prizren)
  • TV FESTINA (Ferizaj)
  • TV LIRIA (Ferizaj)
  • TV TEMA (Ferizaj)
  • TV DUKAGJINI (Peje)
  • TV SYRI (Gjakove)
  • BUSINESS CHANNEL (Prishtine / Pristina)
  • ZERO TV (Prishtine / Pristina)
  • TV VALI (Gjilan)
Transmetues muzike
  • 21 Plus
  • 21 POPULLORE
  • ONTV
  • MTV KOSOVA
  • ZICO TV1
  • ZICO TV2
  • NEXT TV
Digitale Satellitenplattform
  • ALBANICA SAT (RTV21)
Kabel

Kroacia[redakto | redakto tekstin burimor]

Satellit
Regional

Kuba[redakto | redakto tekstin burimor]

Satellit

(in Deutschland als CUBAVISION über Astra empfangbar)

Laosi[redakto | redakto tekstin burimor]

Lettland[redakto | redakto tekstin burimor]

Libani[redakto | redakto tekstin burimor]

Liechtenstein[redakto | redakto tekstin burimor]

Litauen[redakto | redakto tekstin burimor]

Luxemburg[redakto | redakto tekstin burimor]

Maroku[redakto | redakto tekstin burimor]

Maqedonia[redakto | redakto tekstin burimor]

Mazedonisches Fernsehen (MKRTV)
  • MTV1
  • MTV2
  • MTV3
  • MTV Sat
Sonstige Sender
Regional

Meksika[redakto | redakto tekstin burimor]

Moldavia[redakto | redakto tekstin burimor]

Monaco[redakto | redakto tekstin burimor]

Mongolia[redakto | redakto tekstin burimor]

Montenegro[redakto | redakto tekstin burimor]

Mosambik[redakto | redakto tekstin burimor]

Namibia[redakto | redakto tekstin burimor]

Niger[redakto | redakto tekstin burimor]

Nigeria[redakto | redakto tekstin burimor]

Neuseeland[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Prime TV
  • Sky Network Television (Bezahlfernsehen)
    • Sky 1
    • Sky News NZ
    • UK TV
    • Food Television
    • E!
    • Maori Television Service
    • Sky Sport 1
    • Sky Sport 2
    • Sky Sport 3
    • ESPN
    • TAB Trackside
    • The Rugby Channel
    • Sky Movies 1
    • Sky Movies 2
    • MGM
    • TCM
    • Rialto Channel

Niederlande[redakto | redakto tekstin burimor]

Nordkorea[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Korean Central Television (KCTV)
  • Korea TV Broadcasting Station for Korean Education and Culture
  • Mansudae TV Broadcasting Station

Norvegjia[redakto | redakto tekstin burimor]

Österreich[redakto | redakto tekstin burimor]

Sendername Bemerkung
ORF eins (Österreichischer Rundfunk) auf Sendung seit 1. August 1955
ORF eins HD (Österreichischer Rundfunk) auf Sendung seit Mai 2008 (Programm ab 2. Juni 2008)
ORF 2 (Österreichischer Rundfunk) auf Sendung seit Dezember 1964
ORF 2 Europe (Österreichischer Rundfunk) auf Sendung seit Juli 2004
ORF 2 HD (Österreichischer Rundfunk) auf Sendung seit Dezember 2009
ORF Sport Plus (Österreichischer Rundfunk) seit 2006 öffentlich-rechtlich, vorher wurde Sport innerhalb TW1 gezeigt
TW1 (Österreichischer Rundfunk) seit Oktober 2005 beim Österreichischen Rundfunk
ATV 18. September 2003
sky Österreich auf Sendung seit dem 4. Juli 2009 (Sky Sport Austria), ehem. Premiere Austria (bis 3. Juli 2009)
Puls4 (ProSiebenSat.1 Media) auf Sendung seit 28. Jänner 2008
GoTV auf Sendung seit 1. Oktober 2002
Austria 9 TV auf Sendung seit 12. Dezember 2007
ProSieben Austria (ProSiebenSat.1 Media) auf Sendung seit 1998
kabel eins austria (ProSiebenSat.1 Media) auf Sendung seit 1999
Sat.1 Österreich (ProSiebenSat.1 Media) auf Sendung seit 2000
Servus TV (Red Bull Media House GmbH) auf Sendung seit Oktober 2009

Siehe auch: Liste deutschsprachiger Fernsehsender

Oman[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Oman TV
    • Oman TV 2
    • Oman TV Satellite
    • Oman TV 3

Osttimor[redakto | redakto tekstin burimor]

Siehe: Liste der Hörfunk- und Fernsehsender in Osttimor

Palästina[redakto | redakto tekstin burimor]

  • al-Aqsa TV – seit 2006 auf Sendung, erstes palästinensisches Privatfernsehen

Paraguai[redakto | redakto tekstin burimor]

Perja[redakto | redakto tekstin burimor]

Polonia[redakto | redakto tekstin burimor]

Portugal[redakto | redakto tekstin burimor]

Ruanda[redakto | redakto tekstin burimor]

Rumania[redakto | redakto tekstin burimor]

Öffentlich-rechtlich
Privat
Bezahlfernsehen

Rusia[redakto | redakto tekstin burimor]

Transmetues të dikurshëm televizivë[redakto | redakto tekstin burimor]

  • TW-6 (ТВ-6; 1993–2002)
  • TWS (ТВС; 2002–2003)

San Marino[redakto | redakto tekstin burimor]

Schweden[redakto | redakto tekstin burimor]

Schweiz[redakto | redakto tekstin burimor]

Öffentlich-rechtlich
Private Programme
Programmfenster ausländischer Sender
Bezahlfernsehen (Pay TV)
Regionalsender
Studentenfernsehen (Uni-TV)

Senegal[redakto | redakto tekstin burimor]

Serbien[redakto | redakto tekstin burimor]

ShBA[redakto | redakto tekstin burimor]

Siehe auch Liste der Fernsehsender in den Vereinigten Staaten;

Networks, die wesentliche Teile des Programms der terrestrisch vorherrschenden Lokalsender zuliefern:

Shqipëria[redakto | redakto tekstin burimor]

Sierra Leone[redakto | redakto tekstin burimor]

Singapur[redakto | redakto tekstin burimor]

Slowakei[redakto | redakto tekstin burimor]

Slowenien[redakto | redakto tekstin burimor]

Somalia[redakto | redakto tekstin burimor]

Spanien[redakto | redakto tekstin burimor]

Öffentlich-rechtliche Regionalsender
Durch Werbung finanzierte Privatsender
Von diversen Bezahlfernsehanbietern vermarktete, unabhängige Privatsender
    • Calle 13
    • TL novelas
    • MTV españa
    • 40 latino
    • Canal Clásico
    • Documania
    • Canal Cocina
    • Canal Caza y Pesca
    • Sivsa
    • Sol Musíca
    • Sportmania
    • Super N
    • Odisea
    • Iberica TV
    • Intereconomia TV
  • Pay per View (PPV)
    • Taquilla


Sudan[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Ashorooq TV
  • Blue Nile Channel
  • Harmony TV
  • Sahoor TV
  • Southern Sudan TV
  • Sudan TV
  • Tayba TV

Südafrika[redakto | redakto tekstin burimor]

Surinam[redakto | redakto tekstin burimor]

Südkorea[redakto | redakto tekstin burimor]

Tadschikistan[redakto | redakto tekstin burimor]

Tailanda[redakto | redakto tekstin burimor]

Tschechien[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Animax – zeigt nur japanische Anime
  • AXN – Filme und Serien von Sony Entertainment
  • Česká Televize (ČT)
    • ČT1 – Hauptkanal des tschechischen Fernsehens
    • ČT2 – überwiegend Kultur und anspruchsvolle Filme
    • ČT24 – Nachrichtensender
    • ČT4 – Sportsender
    • ČT HD- ein hochauflösenden Sender von ČT
  • CS Film – privater Bezahlsender, nur tschechische und slowakische Filme
    • CS Mini- Sender für Jugendliche- tschechische und slowakische Märchen
  • Disney Channel Czech
  • Deko – Do-It-Yourself Sender
  • DoQ – Dokumentationssender
  • Hallmark – Serien und Filme
  • HBO
    • HBO – Serien und Filme (ein Abo notwendig)
    • HBO 2 (Abonnement notwendig)
    • HBO Comedy – Comedy & Komödien (Abonnement notwendig)
    • Cinemax – Spielfilme (Abonnement notwendig)
    • Cinemax 2 – Spielfilme (Abonnement notwendig)
  • Central European Media Enterprises
    • TV Nova – privates Vollprogramm, meistgesehener Sender in Tschechien, auch in HD
    • Nova Cinema – Serien und Filme
    • Nova Sport – Sportsender, zeigt u. a. Barclays Premier League und NHL
  • Film+ – Spielfilme
  • Filmbox – hauptsachlich Spielfilme von Miramax, Touchstone, Focus Entertainment, Canal+ oder Regency
  • Fishing&Hunting – Angler- und Jägerkanal
  • MTV Czech – tschechische Version von MTV
  • Minimax – Kindersender
  • Modern Times Group
    • Prima – privates Vollprogramm
    • Prima Cool – ein an Jugendliche gerichteter Film- und Seriensender.
    • R1 - Regionalsender
  • Public TV – Regionalnachrichtensender aus verschiedenen Regionen mit Themensendungen
  • Noe – religiöser Sender
  • TV Barrandov – privates Vollprogramm, das von dem Filmatelier Barrandov unterstützt wird, auch in HD
  • TV Paprika – nur über Essen und Getränke
  • Óčko – modernes Musikprogramm, das aktuelle tschechische und internationale Musikvideos zeigt
  • Spektrum – Dokumentationssender
  • Sport 1 – Sportsender, überwiegend Fußball, u. a. Bundesliga, Primera Division und Serie A
  • Sport 5 – Motorsportsender
  • Viasat
  • Z1 – Nachrichtensender, überwiegend Wirtschaft

Tunesien[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Télévision Tunisienne – Staatsfernsehen (ehemals RTT)
  • Tunisie 21 (damals Canal 21) – Staats-Jugendsender – seit 1999 auf Sendung, ersetzt France 2 und sendet von 12 Uhr bis Mitternacht
  • Nessma TV – seit 2007 auf Sendung, internationales öffentlich-rechtliches und Privatfernsehen, mit Sitz in Paris und Tunis
  • Hannibal TV – seit 2005 auf Sendung, erstes tunesisches Privatfernsehen
  • Hannibal Orient – seit 2008 auf Sendung
  • Hannibal Elferdaws – seit 2008 auf Sendung

Turqia[redakto | redakto tekstin burimor]

Staatliche Sender
  • TRT 1
  • TRT 2
  • TRT 3
  • TRT Avaz
  • TRT 4
  • TRT ÇOCUK (Sendung für Kinder)
  • TRT 5 Anadolu
  • TRT 6 (Sendung auf Kurdisch)
  • TRT Arapça (Sendung auf Arabisch)
  • TRT GAP
  • TRT TÜRK
  • Cine5 (früherer Bezahlfernsehsender)
Allgemeine Privatsender
  • elMAX (Frauensender)
  • CNBC-e (US-Serien mit Originalton und türkischen Untertiteln)
Musiksender
Nachrichtensender
Kinderkanäle
Regionale & religiöse Kanäle

67Kanal Z

  • Ahi Tv
  • Akdeniz Tv
  • Akıllı Tv
  • Aks Tv
  • Aksu Tv
  • Alanya Televizyonu (ATV)
  • Alfa Tv
  • Art Tv
  • Art Akdeniz Tv
  • Art Tv
  • As Tv
  • Ay Tv
  • Aztv
  • Bafra Tv
  • Bartın Tv
  • Batı Tv
  • Berat Tv
  • Bilim Tv
  • Bozlak Tv
  • BRT 1 (Bayrak Tv)
  • BRT 2 (Bayrak Tv)
  • Brtv
  • Can Tv
  • Canik Tv
  • Çay Tv
  • Cem Tv
  • Dost Tv
  • DRT Tv
  • Düzce Tv
  • Edirne Tv
  • Egem Tv
  • Elif Tv
  • ErTv
  • Erciyes Tv
  • Ert Tv
  • Er Tv
  • Es Tv
  • Eslem Tv
  • ETV
  • Expo Channel
  • Gaziantep Ünv.
  • Gelişim Tv
  • Genç Tv
  • Genç Tv
  • Gerçek Tv
  • Gimsa Tv
  • Gün Tv
  • Günaz Tv
  • Güneş Tv
  • Güney Tv
  • Güneydoğu Tv
  • Hamle Tv
  • Hilal Tv
  • Hizmet Tv
  • Hrt Tv
  • İçtimai Tv
  • Iğdır Tv
  • İm Tv (İslami Müzik)
  • Jest Tv
  • Kaçkar Tv
  • Kadırga Tv
  • Kanal 04
  • Kanal 12
  • Kanal 15
  • Kanal 17
  • Kanal 19
  • Kanal 2000
  • Kanal 26
  • Kanal 32
  • Kanal 35
  • Kanal 38
  • Kanal 47
  • Kanal 48
  • Kanal 5
  • Kanal 51
  • Kanal 52
  • Kanal 54
  • Kanal 56
  • Kanal 59
  • Kanal 68
  • Kanal 7 int
  • Kanal A Tv
  • Kanal A Tv
  • Kanal Alanya
  • Kanal Avrupa
  • Kanal E Tv
  • Kanal G
  • Kanal Malatya
  • Kanal Mavi
  • Kanal 55 (Kanal S)
  • Kanal Vip (VTv)
  • Kapadokya Tv
  • Karadeniz Tv
  • KRT Karesi Tv
  • Kay Tv
  • KBRT Tv
  • Kent Tv
  • KGRT
  • Kırşehir Tv
  • Klas Tv
  • Klip Tv
  • Kocaeli Tv
  • Kon Tv
  • Konya Tv
  • Köroğlu Tv
  • K Tv
  • Kuran Tv
  • Kütahya Tv
  • Kuzey Tv
  • Lider Tv
  • Line Tv
  • Marmara Tv
  • Mega Tv
  • Mehtap Tv
  • Merkür Tv
  • Mersin Tv
  • MPL Tv
  • Mrt Tv
  • Niğde Tv
  • Odtü Tv
  • Olay Tv (Bursa)
  • Olay Tv
  • Öncü Tv
  • Ört Tv
  • Ort Tv
  • Piraziz Tv
  • PTV Polatlı Tv
  • Renk Tv
  • Rumeli Tv
  • Safa SRT Tv
  • Şah Tv
  • Srt Tv
  • Ses Tv
  • Sipas Tv
  • Srt Tv
  • Son Peygamber
  • Söz Tv
  • Sun Tv
  • Turhal Süper Tv
  • Tavşanlı Tv
  • Ton Tv
  • Tren Tv
  • Türkmeneli Tv
  • TV 28 (Tv Giresun)
  • TV41
  • Kanal 44
  • Ülke Tv
  • ÜnTv
  • Uzbekistan Tv
  • VanTv
  • Venüs Tv
  • WTC Dünya Tic. M.
  • Yeditepe Tv
  • Yenice Tv
  • Yol Tv
  • Yoshlar Tv
  • Zile Tv
  • Zilem Tv
Kulturkanäle
  • Mehtap TV

Viele Sender findet man auf dem digitalen SAT-Paket Digiturk. Im Kabelfernsehen sind zudem diverse ausländische Sender zu empfangen.

TRT1, TRT-2, TRT3, TRT4, TRT5, TRT-6

Ukraine[redakto | redakto tekstin burimor]

Ungarn[redakto | redakto tekstin burimor]

Uruguay[redakto | redakto tekstin burimor]

Vatikanstadt[redakto | redakto tekstin burimor]

Venezuela[redakto | redakto tekstin burimor]

Staatlich
Öffentlich-rechtlich
Kommerziell
Kirchlich

Vereinigte Arabische Emirate[redakto | redakto tekstin burimor]



Zypern[redakto | redakto tekstin burimor]

HDTV-Sender[redakto | redakto tekstin burimor]

Stampa:Überarbeiten Derzeit sind in Europa MPEG2-HDTV und MPEG4-HDTV von Bedeutung, letzteres wird zum Teil in Verbindung mit DVB-S2 ausgestrahlt, es gibt aber auch MPEG4-Sender in DVB-S. Außerhalb Europas spielt MPEG4-HDTV noch keine Rolle, ansonsten jedoch sind Länder wie Japan, Brasilien und USA mit einem sehr viel größeren Programmangebot im HDTV-Bereich vertreten.

MPEG2-HDTV[redakto | redakto tekstin burimor]

MPEG4-HDTV[redakto | redakto tekstin burimor]

Shih edhe[redakto | redakto tekstin burimor]

Weblinks[redakto | redakto tekstin burimor]

Referenca[redakto | redakto tekstin burimor]

  1. ^ TBN Namibia

Stampa:SORTIERUNG:Fernsehsender