Stampa:Coord - Guida

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko
Quick how to Kutia: shiko  diskuto  redakto
Për të shtuar 57°18′22.5″ Veri 4°27′32.7″ Perëndim 57.30625° Veri 4.459083° Perëndim në krye të artikullit, përdor {{Coord}}, në këtë mënyrë:
{{Coord|57|18|22.5|N|4|27|32.7|W|display=title}}

Këto koordinata janë në gradë, minuta dhe sekonda te harkut.

Për të shtuar 44° Veri 87° Perëndim 44.112° Veri 87.913° Perëndim në krye të artikullit, përdor
{{Coord|44.112|N|87.913|W|display=title}}

ose

{{Coord|44.112|-87.913|display=title}}

Këto koordinatat janë në gradë dhjetore.

 • Gradët, minutat dhe sekondat duhet të ndahen nga vija vertikale ("|").
 • Map datum should be WGS84.
 • Avoid excessive precision (0.0001° is <11 m, 1″ is <31 m).
 • Latitude (N/S) must appear before longitude (E/W).
Optional coordinate parameters follow the longitude and are separated by an underscore ("_"):

Other optional parameters are separated by a pipe ("|"):

 • display
  display=inline (the default) to display in the body of the article only,
  display=title to display in the title only, or
  display=inline,title to display in both places.
 • name
  name=X to label the place on maps (default is PAGENAME)

Thus: {{Coord|44.117|-87.913|dim:30_region:US-WI_type:event

|display=inline,title|name=accident site}}