Jump to content

Çitlluku

Coordinates: 43°12′N 17°42′E / 43.2°N 17.7°E / 43.2; 17.7
Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Çitlluku dëgjoni Latin: Aequum është një qytezë dhe komunë e cila ndodhet në Hercegovinë, në jug të Bosnje dhe Hercegovinës, në kuadër të Kantonit Hercegovina-Neretva në Federatën e Bosnjës dhe Hercegovinës.

Popullsia/Demografia

[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]
  • Kroatët - 15,055 (98.02%)
  • Boshnjakët - 183 (1.19%)
  • Serbët - 64 (0.41%)
  • të tjerët - 57 (0.38%)
  • 14,544 Kroatët (98.9%)
  • 110 Boshnjakët (0.8%)
  • 19 Serbët (0.1%)
  • 17 Jugosllavët (0.1%) * 19 të tjerë (0.1%)

• Bijakoviqi • Biletiqi • Blatnica • Horoskop • Çaliqi • Çerin • Çitlluk • Dobro Selo • Dragiçina • Gradniqi • Hamziqi • Krehin Gradac • Kruqeviqi • Mali Ogragjenik • Megjugorje • Paoça • Potpole • Slluzhanj • Tromegja City • Tepçiqi • Veliki Ogragjenik dhe Vionica.

Lidhje të jashtme

[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

43°12′N 17°42′E / 43.2°N 17.7°E / 43.2; 17.7