100 lule, 100 foto në alpet ilirike : (maleve të pozicionuara në Shqipëri, Kosovë, Mal të Zi dhe Bosnjë Hercegovinë)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

100 lule, 100 foto në alpet ilirike : (maleve të pozicionuara në Shqipëri, Kosovë, Mal të Zi dhe Bosnjë Hercegovinë) libër nga Ahmet Osja (shkroi e fotogr.) dhe Sulejman Sula (lektor). Botuar në Tiranë nga "Ilar", në vitin 2012. Faqe 271.