100 vjet vizatimi shqiptar (album) : me vepra të përzgjedhura nga Fondi i Galerisë Kombëtare të Arteve, Tiranë : 3 dhjetor 2014-5 janar 2015

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

100 vjet vizatimi shqiptar (album) : me vepra të përzgjedhura nga Fondi i Galerisë Kombëtare të Arteve, Tiranë : 3 dhjetor 2014-5 janar 2015 me autorë Artan Shabani (kurator dhe teksti), Suzana Kuka (Varvarica) (kuratore dhe teksti). Botuar në Tiranë nga Galeria Kombëtare e Arteve, në vitin 2014. Faqe 202.