100 vjetori i Mësonjëtores së parë shqipe në Korçë : 7 mars 1887-1987

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

100 vjetori i Mësonjëtores së parë shqipe në Korçë : 7 mars 1887-1987 broshurë përgatiti Ilia S. Karanxha dhe Muzeu Historik Korçë. Botuar në Tiranë nga "8 Nëntori", në vitin 1987, faqe 32.