40 (Dyzet) vjet Shqipëri socialiste : të dhënat statistikore për zhvillimin e ekonomisë dhe të kulturës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

40 (Dyzet) vjet Shqipëri socialiste : të dhënat statistikore për zhvillimin e ekonomisë dhe të kulturës libër i botuar në Tiranë nga Drejtoria e Statistikave, në vitin 1984. Faqe 166.