Jump to content

A Beautiful Mind

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

A Beautiful Mind (Një Mendje e ndritur) është një film amerikan i vitit 2001 i drejtuar nga Ron Howard dhe që i dedikohet jetës se matematikanit dhe fituesit të çmimit Nobel John Forbes Nash i interpretuar nga Russell Crowe.

Filmi është frymëzuar nga biografia e shkruar nga Sylvia Nasar një ekonomist gjermane.

 1. A Kaleidoscope Of Mathematics - James Horner
 2. Playing A Game Of 'Go!' - James Horner
 3. Looking For The Next Great Idea - James Horner
 4. Creating 'Governing Dynamics' - James Horner
 5. Cracking The Russian Codes - James Horner
 6. Nash Descends Into Parcher's World - James Horner
 7. First Drop Off. First Kiss - James Horner
 8. The Car Chase - James Horner
 9. Alicia Discovers Nash's Dark World - James Horner
 10. Real Or Imagined? - James Horner
 11. Of One Heart, Of One Mind - James Horner
 12. Saying Goodbye To Those You So Love - James Horner
 13. Teaching Mathematics Again - James Horner
 14. The Prize Of One's Life...The Prize Of One's Mind - James Horner
 15. All Love Can Be - James Horner (*)
 16. Closing Credits - James Horner