Abdullah Matroud

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Abdullah bin Muhammed el Matroud (arabisht: عبد الله بن محمد المطرود) është imam dhe hatib në xhaminë e princit Bandar bin Abdulaziz El Saudi. Ai është një nga recituesit e njohur arab të Kuranit. Recitimet e tij janë transmetuar në shumë kanale televizive dhe radio stacione në botën arabe.