Abdullah ibn Selam

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
(Përcjellë nga Abdullah ibn Sailam)
Jump to navigation Jump to search

Abdullah ibn Salam është një sahabë. Ai nga feja çifute konvertohet ne islam. Ai mori pjesë në pushtimin e Sirisë dhe Palestinës, por vdiq në Medinë.