Abetare : për klasën e parë të arsimit fillor : (abetare e përbashkët Shqipëri-Kosovë)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Abetare : për klasën e parë të arsimit fillor : (abetare e përbashkët Shqipëri-Kosovë) me autorë Mimoza Gjokutaj, Islam Krasniqi, Shezai Rrokaj, Saranda Kumnova (Pozhegu) dhe Rami Memushaj (red. shkenc.), Neki Juniku (red. shkenc.), Lorenc Buzi (il.). Botuar në Tiranë; Pejë : Pegi; Dukagjini, në vitin 2012. Faqe 120.