Ablaktacion

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ndërprerja e ushqimit me qumësht nëne (lat. Ablaktation) bëhet me mësimin e fëmijës me ushqime tjera e që paraqet heqjen e varësisë biologjike dhe krijimin e bindjes në fëmijë për të marrë ushqime tjera.