Adilen

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Adilen shumës nga lat. Aedile për përfaqësueset zyrtarë që në Romën antike përfaqësonin entet e rendit, tregut, zakonit dhe Shëndetësisë.