Administrim biznesi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Administrim biznesi është një shkencë e cila merret me studimin e administrimit të një biznesi. Në kuadër të saj përfshihen të gjitha aspektet e udhëheqjes dhe mbikëqyrjes së operacioneve të biznesit. Nga pikëpamja e menaxhimit dhe udhëheqjes, administrimi i biznesit gjithashtu përfshin fusha të tilla si kontabilitetin, financat, menaxhimin e projektit dhe marketingun .

Shiko gjithashtu[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]