Agim Krasniqi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Agim Krasniqi lindi në Manastir të Iliridës (Maqedoni) në vitin 1951. Shkollën fillore e fillon në Bjellovar të Republikës Kroate, ndërsa e përfundon më sukses në Prishtinë. Gjimnazin e kreu në Prishtinë, studion në Fakultetin e Ndërtimtarisë si dhe Shkollën e Lartë Pedagogjike-Dega e Artit Figurativë në Prishtinë.