Agroekosistemet

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko

Agroekosistemet ndryshojne nga ekosistemet natyrore nga pikepamja strukturore dhe funksionale. Mirepo ato te mirembahen nga njeruy duke i levruar, prashitut, pleherosur, ujitur etj etj etj...