Aksioni i armëve në Kosovë më 1955-1956

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Aksioni i armëve në Kosovë më 1955-1956 libër me autor Mehmet Gjoshaj dhe Muhamet Shatri (rec.), Nue Oroshi (rec.). Botuar në Prishtinë nga Muzeu i Kosovës, në vitin 2012. Faqe 246.