Albert Xhelo Lelaj

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Albert Xhelo Lelaj Ka lindur më 26 maj 1958 në Tirane. Kreu studimet në Shkollën e Mesme Ushtarake “Skënderbej” në vitin 1973-77 dhe 1978-1982 Shkollën e Lartë të Oficerëve në specialitetin e artilerisë kundërajrore. Në vitin 1994 përfundoi Akademinë Ushtarake dhe u emërua në Divizionin Labëria, Gjirokastër. Ra në krye të detyrës në depot e Picarit në Gjirokastër. Me vendimin e Këshillit të Rrethit Nr.13, datë 23.03.1998, për merita të veçanta, është shpallur Dëshmor i Atdheut. Prehet në vendlindje në Gjirokastër.