Ali Ibra dhe Lidhja Shqiptare e Prizrenit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ali Ibra dhe Lidhja Shqiptare e Prizrenit libër me autor Xheladin Gosturani. Botuar në Tiranë nga "Koha", në vitin 1999. Faqet e librit 149.