Ali Pashë Tepelena : (bibliografi e anotuar)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ali Pashë Tepelena : (bibliografi e anotuar) libër i pëgatitur nga Mimoza Halili dhe redaktore Afërdita Sharxhi. Botuar në Tiranë nga "Albin" në vitin 2000. Faqet e librit 203.