Ali Pashë Tepelena : tiran apo politikan i talentuar

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ali Pashë Tepelena : tiran apo politikan i talentuar me autor Tasos Vurnas, përktheu nga greqishtja dhe redaktoi Harilla Leska. Botuar në Tiranë nga "Ada" në vitin 2003. Faqet e librit 131. ISBN 99927-890-5-0