Android 2.2 Froyo

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Android 2.2 u anoncua në maj 2010 në konferencën e Google IO në San Francisco. Ndryshimi i vetëm ishte në prezantimin e JIT (Just In Time Compiler) i cili rrit shpejtësinë në procesin e ngarkmit të baterisë. Së bashku me JIT, Android 2.2 gjithashtu suportonte Adobe Flash 10.1, që do të thotë që mund të luash lojrat e preferuara të bazuara në Flash në browser-in e Android. Kemi dhe portën USB që ishte një risi.