Android 4.0 Ice cream Sandwich

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Ashtë lëshuar më 18 tetor 2011. I quajtur ICS, më në fund u dizenjua Android 4.0, i cili sjell elementë dizajni të ri nga Honeycomb për telefona inteligjentë, duke ju referuar dhe eksperiencës të saj. Paisja e parë e njoftuar me ICS ishte Samsung Galaxy Nexus, ndërsa Motorola Xoom dhe ASUS Transformer Prime qenë tabletët e parë që u përditësuan.


Ky artikull nga Google është një faqe cung. Mund të ndihmoni Wikipedian duke e përmirësuar.