Arkitektura e kishave në Shqipëri : shek. VII-XV

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Arkitektura e kishave në Shqipëri : shek. VII-XV libër me autor Aleksandër Meksi dhe Lumturi Prizreni (red.), Zef Simoni (përkth. në angl.). Botuar në Tiranë nga "Uegen", në vitin 2004. Faqe 271. ISBN 99927-54-97-4