Arsimi fillor në Kosovë në shekullin XX : sfida, dëshmi, fakte

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Arsimi fillor në Kosovë në shekullin XX : sfida, dëshmi, fakte. Libër me autor Bajram Shatri dhe Jashar Rexhepagiq (red.). Botuar në Prishtinë nga Libri shkollor, në vitin 2006. V.2, me 615 faqe.