Arsimimi dhe stërvitja në Forcat e Armatosura dhe sfidat e së ardhmes : konferencë shkencore : Tiranë, dhjetor 2015

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Arsimimi dhe stërvitja në Forcat e Armatosura dhe sfidat e së ardhmes : konferencë shkencore : Tiranë, dhjetor 2015 libër me autorë kolektivë nga RSH. Forcat e Armatosura. Botuar në Tiranë nga "Graphic Line-01", në vitin 2015. Faqe 186.