Arti popullor në Shqipëri : kostume, tekstile, veshmbathje, punime në metal e dru dhe banesa

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Arti popullor në Shqipëri : kostume, tekstile, veshmbathje, punime në metal e dru dhe banesa libër nga Dhimitër Mborja (pikt.), Rrok Zojzi (etnograf). Botuar në Tiranë nga Universiteti Shtetëror i Tiranës, në vitin 1959. Faqe 53.