Auditimi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Auditimi (ang.:Auditing) është term administrativ me të cilin nënkuptohet procesi që mund të realizohet për të kënaqur kërkesat e menaxhimit, apo të ndonjë auditori tjetër të pavarur, për të plotësuar obligimet statusore[1]

Varësisht nga aspektet e auditimit janë të njohur : auditit i brendshëm dhe i jashtëm

Burimi i të dhënave[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ Kontrolli dhe Auditimi i brendshëm Archived 9 May 2007[Date mismatch] at the Wayback Machine. Gjon Ndreja, ITAP-Shqipëri dok. në internet, prill 2007