Autoritetet postale

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Autoritet postale janë ato institucione që janë të autorizuara të emitojnë pulla postale dhe artikuj të ngjashëm.

Autoritetet postale shqiptare[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Në Shqipëri autoritet postal është Posta e Shqipërisë kurse në Kosovë Posta dhe Telekomi i Kosovës.