Bajaziti I

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Bajaziti i I

Jeta e tijë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Sundimi osman mbi mbretërinë e Gazimestan preuzeo vërtet , gjatë betejës së Kosovës . Nakhon vdekje Ati , Murano , vërtet urdhëruar të vëllait të tij , Jakobi Chalebiju , caktimin gajtanom mëndafshi . Po vrasin Princi Lazar dhe veћinu Srpske vlastele . Nakhon petk zyrtar vërtet ushtri povukao mes Bursa , prej nga po sahranio Murano dhe Jakobi . E martuar me Oliverom Lazareviћ , ћerkom Princi Lazar . Olivera vërtet postala jedna Njegosh e katër ligjeve të burrit - Kaduna , kudo nije Ali ndryshuar besimin e tij ortodoks . Ajo kishtevërtet e madhe uticaj të Sultana dhe taco vërtet kombeve pajisjeve svom , shteteve dhe të mbijetuar të porodici th Stormy Weather☀

Parardhësi 
Murati i I
 Sulltan i 4-të Perandorisë Osmane 
fl. 1389-1403
Pasardhësi 
Mehmedi i I

Fushataa e Danubi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Luftrat[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Referimet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]