BarPRO

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
BarPRO
Autor INTECH+ sh.p.k
Versioni i parë 1.0 / 13.12.2006
Versioni i fundit 2.2.1 / 08.02.2010
Sistemi operativ MS Windows
Platforma x86-32bit
Gjuhët e mundshme sq
Përdoret për bar,restorant,pos
Faqja zyrtare www.intech-al.com

BarPRO është një softuer për tregun shqiptar i cili shërben për menaxhimin e bareve dhe restoranteve. Aktualisht programi operon në mbi 100 terminale ku kryesisht gjenden në Tiranë, Durrës, Shkodër, Vlorë, Sarandë, Tepelenë, Gjirokastër, etj.

Veçoritë e programit[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Programi i administrimit të Bar-Restoranteve, “BarPRO” , mundëson:

• Gjenerimin e faturave të klientëve në mënyre automatike.
• Gjenerim fature përmbledhëse për çdo tavoline në mënyre automatike
• Kategorizim të artikujve të shitjes.
• Disa pika shitjeje (si p.sh. Bar, Restorant, Piceri, Pub, etj)
• Pavarësi ne përdorim nga secili përdorues i programit.
• Kontroll të furnizimeve dhe të shitjeve në periudha të ndryshme.
• Mundësi editimi të faturës se klientit përpara se te printohet.
• Lehtësi në përdorim nga secili përdorues.
• Mundësi për fshirje te faturave, pasi janë printuar vetëm nga Administratori .
• Raporte për shitjet sipas çdo përdoruesi për ditë të ndryshme.
• Raporte për shitjet, për të gjithë përdoruesit se bashku për ditë të ndryshme.
• Konvertim te njësive te matjes, nga blerja në shitje.
• Raporte të gjendjes në magazine, në vlerë dhe sasi.
• Raport të Hyrje – Daljeve për një periudhe të caktuar.
• Raport i Dalje / Fitim për një periudhe të caktuar.
• Raport i shitjeve ditore të ndarë sipas pikave te shitjes, p.sh. nga Bari, ose nga Restoranti, veç e veç ose së bashku.
• Printim të ndare të faturës për kuzhinën dhe barin.
• Mundësi regjistrimi klientësh, ne mënyre që te përcaktosh edhe skonto.
• Zbritje të të gjithë artikujve, që janë përbërës të një produkti, nga magazina.
• Mundësi transferimi tavoline ose fature.
• Happy Hours ( mundësi që për dite dhe orare te caktura, cmimet per disa artikuj të jenë të ndryshme ).
• Programi është i dizenjur për të punuar edhe me Pocket Pc.
• Raport per shitjet ne sasi sipas pikave të shitjes.
• Raport për lëvizjen në Magazine për një periudhe të caktuar.
• Integrim me Kasat Fiskale

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Faqja zyrtare në facebook