Jump to content

Bashkia Mallakastër

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Bashkia Mallakastër ndodhet në qarkun e Fierit dhe ne rrethin e Mallakastrës. Qendra e Bashkisë Mallakastër është qyteti i Ballshit. Ballshi eshte nje qytet i vogël industrial dhe me banorë të mirë. Popullesia e tij nuk është e madhe por ne vitet e fundit vërehet një ulje e saj. Ajo ka kryetar Bashkie Zotin Qerim Ismailaj nga Partia Socialiste. Mallakastra përbëhet edhe nga shumë fshatra të cilët janë të pozicionuar rreth Ballshit.