Bazilika e Shën Mëhillit - Arapaj (Shek. VI)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Bazilika e Shën Mëhillit - Arapaj (Shek. VI) : guidë në monumentet arkeologjike të Durrësit broshurë me autorë Hava Hidri, Sali Hidri dhe Emilian Metaj (fotot). Botuar në Tiranë nga "Ideart", në vitin 2006. Faqe 32. ISBN 99943-868-4-0. I dedikohet Bazilikës së Shën Mëhillit në Arapaj.