Benexhet Hydi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Behxhet Hydi kryetar i Bashkisë së Elbasanit (s’ka vit të datuar).Dhe me pas senator ne Parlamentin e Pare shqipetar.