Bimët aromatike e medicinale më të përhapura të rrethit të Beratit dhe vlerat e tyre

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

P biology blue.png Ky artikull në lidhje me biologjinë është i cunguar. Ndihmoni dhe ju në përmirsimin e tij.Bimët aromatike e medicinale më të përhapura të rrethit të Beratit dhe vlerat e tyre monografi me autor Shkëlqim Abduramani dhe Adem Salillari (rec.), Llazar Haxhinasto (rec.). Botuar në Tiranë nga "Lilo", në vitin 2013. Faqet e librit 288.