Biologjia evolucionike

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Biologjia evolucionike dokumenton faktin qe evolucioni ndodh, dhe merret me zhvillimin dhe testimin e teorive te cilat shpjegojne se pse evolucioni ndodh.

P biology blue.png Ky artikull në lidhje me biologjinë është i cunguar. Ndihmoni dhe ju në përmirsimin e tij.