Birgit Õigemeel

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Birgit Õigemeel 20130225 by Ahsoous.jpg

Birgit Õigemeel Lindi me 24 Shtator 1988 Birgit Õigemeel është një këngëtare dhe modele estoneze.