Blerina Gjylameti

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Blerina Gjylameti Ka ndjekur studimet universitare dhe pas universitare në Fakultetin e Ekonomisë, në Universitetin e Salernos, në Itali. Aktualisht është në pritje të marrjes së titullit Doktor i Shkencave në “Menaxhimin Strategjik të Burimeve Njerëzore”. Prej vitesh, pedagoge në Fakultetin Ekonomik, të Universitetit të Tiranës. Aktualisht është deputete e Partisë Socialiste në Qarkun e Tiranës.