Jump to content

Boeing AH-6

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Boeing AH-6 Little Bird, Shtetet e Bashkuara - Ushtria Amerikane

Boeing AH-6 është një seri helikopterësh të lehtë luftarakë të bazuar në familjen MH-6 Little Bird dhe MD 500. Zhvilluar nga Boeing Rotorcraft Systems, këto përfshijnë demonstruesin e Zogut të Vogël pa pilot (ULB), A/MH-6X Mission Enhanced Little Bird (MELB) dhe AH-6I dhe AH-6S të propozuar.[1]

  1. ^ "Boeing AH-6", Wikipedia (në anglisht), 2022-07-20, marrë më 2022-12-22