Born This Way

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Albumi "Born this way" është albumi i dyte i mbretëreshës se popit Lady Gaga.

Albumi ka qene i rrymës pop/dance dhe ka shume eksperimentime me roc n roll, synth pop dhe rock. Albumi ka qene i inspiruar nga këngetare si Whitney Huston, Madonna, George Michael dhe Prince.