Brunilda Zllami

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Brunilda Zllami
Fotoporteti
Emri Brunilda
Mbiemri Zllami
Lindur në Bajram Curri, Tropojë
Kombësia shqiptare
Profesioni shkrimtare

Brunilda Zllami shkrimtare shqiptare. Ka lindur në qytetin e Bajram Curri (Tropojë) dhe është diplomuar për mjekësi dhe vazhdon fakultetin juridik. Romanet e saj, që në fillimet e botimit prej vitit 1996, kanë gjetur lexuesin e tyre të të gjitha moshave. Fabula, tematika, stili i veçantë, mënyra e trajtimit të problematikes, zgjidhja e intrigës në një mënyrë tjetër, sinqeriteti dhe origjinaliteti i zgjidhjes së konflikteve në romanet e veta e bëjnë atë të afërt dhe të dashur për lexuesin.

Botimet e shkrimtares Brunilda Zllami janë :