CCleaner

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

CCleaner është një freeware, që mbështet pastrimin e skedarëve të përkohshëm ose potencialisht të padëshiruar e lënë nga programe të caktuara, duke përfshirë edhe Firefox, Opera, Internet Explorer, Safari, Google Chrome, Windows Media Player, eMule, Google Toolbar, Netscape, Microsoft Office, Nero, Adobe Acrobat, McAfee, Adobe Flash Player, Sun Java, WinRAR, WinAce, WinZip, GIMP dhe aplikacionet tjera së bashku me historikun e shfletimeve, cookies, Recycle Bin, mërzi kujtesës, fragmente fotografi, fotografi log, arka e sistemit, të dhënat e aplikimit, historia Autocomplete formë, dhe të ndryshme të dhëna të tjera. programi përfshin gjithashtu një regjistër të pastër për të gjetur dhe të korrigjuar problemet në regjistrin e Windows, të tilla si të zhdukur referenca për DLLs përbashkët, papërdorur file extensions për shënime regjistrimin, shtigjet e aplikimit dhe referenca mungon. si të v2 0,27, CCleaner mund të fshijë hapësirën MFT e lirë të një makinë, ose të gjithë drive vetë.

Referimet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]