Call of Duty: Black Ops II

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Call of duty black ops 2 Është versioni i 2-te i Call of duty black ops.Ka shume ndryshime ndermjet tyre. Call of duty black ops 2 ka shumë pista dhe qellimi i lojes është që të vrasësh zombit që të kalosh nivelin. Armët mund ti marrësh tek kutia me 2 pikepyetjet me ndriçim ose ne mur.Ka shumë lloje armësh te fuqishme dhe poashtu ka te tjera jo dhe aq te fuqishme.Në disa pista armët mund te përmiresohen,pas kësaj disa arme ndryshojnë komplet dhe disa vetëm u shtohen disa zbukurime por pas kësaj bëhen dhe me te fuqishme.Ne disa pista gjithashtu mund te blesh pije te cilat mund te jene Pija rip (kur vdes nuk te humbasin armet) pija e shpejtesisë (ecën me shpejt) pija heal ( e cila te ben me te rezistueshem)pija e shqetimit te shqejte(e shpeton shokun me shpejt)pija e fuqizimit te plumbave(fuqizon plumbat).Por ka dhe bonuse te cilat merren duke vrare zombit.Ato jane: Kaboom(vret gjithe zombit ne piste)Maxammo(plumba full)Kafke(zombit vriten me je goditje)2x(piket per çdo veprim qe sjell pike piket vijne 2-fish)Çekiç(mbyll gjith barrierat).Kjo ishte per kategorine "Zombie".

Per kategorine multiplayer: Ka shume pista dhe kategori te ndryshme.Mund te luash me shoqerine ose me kompjuterin. Armet varen,nga kategoria.Nje kategori, vret tjetrin te ndrohet arma,nje tjeter e zgjedh vete armen,nje tjeter kategori eshte qe armet nderrohen me kalimin e kohes