Jump to content

Comedy Central Extra

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë


Comedy Central Extra
RrjetiComedy Central
Pronësia
PronariUK & Ireland
Paramount UK Partnership
(Paramount British Pictures/Sky)
Netherlands
Viacom International Media Networks Northern Europe
Middle East and Africa
Viacom International Media Networks

Comedy Central Extra është një stacion televiziv me origjinë amerikane, përmes kabllove dhe satelitit, në pronësi të Viacom. Ajo u ka ofruar shikuesve, në përgjithësi, programe komedi, origjinale dhe të huazuara. Comedy Central Extra u lançua në Shqipëri in 2016.