Jump to content

Commerzbank Tower

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Commerzbank Tower

Commerzbank Tower (Commerzbank kulla) është ndërtesa më e lartë në Frankfurt mbi Main. Ndërtimi i saj filloi më 1994 dhe përfundoi më 1997. Commerzbank Tower është 259 metra e lartë dhe ka 65 kate.