Dëbimi i shqiptarëve nga Sanxhaku i Nishit dhe vendosja e tyre në Kosovë : (1877/1878-1912)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Dëbimi i shqiptarëve nga Sanxhaku i Nishit dhe vendosja e tyre në Kosovë : (1877/1878-1912) libër me autor Sabit Uka dhe Izber Hoti (red.). Botuar në Prishtinë, në vitin 1994. Libri 3, me 325 faqe.