Jump to content

De Volkskrant

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

De Volkskrant (Gazeta e popullit) është një gazetë kombëtare holandeze me redaksive në Amsterdam. Ajo u themelua në vitin 1919 dhe është botuar nga shtepia botuese De Persgroep e Holandës. Në tremujorin e parë të vitit 2008, qarkullimi ka qenë 236.364 gazeta (print) ose 33 899 (E-gazetë) [1] kopje. Kryeredaktor është Philippe Remarque që nga viti 2010.