Jump to content

Dhaskal Gjoka apo shkolla korçare e qëmoçme. Vjetet 1826-1830. Komedi historiko-pedagogjike në tri akte me një parathënie dhe një histori e pedagogjisë dhe të kulturës në Shqipëri 1637-1902

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Dhaskal Gjoka apo shkolla korçare e qëmoçme. Vjetet 1826-1830. Komedi historiko-pedagogjike në tri akte me një parathënie dhe një histori e pedagogjisë dhe të kulturës në Shqipëri 1637-1902 libër me autor Ilo Mitkë Qafëzezi. Botuar në Korçë nga Bibliotheka Shqipëtare "Qafëzezi", në vitin 1936. Faqe 175.